“ใบเฟิร์น” รับ “นาย” เกร็งเจอพ่อ ลุ้น! ปีใหม่ไปเที่ยวด้วยกัน

ตั้งแต่ประกาศคบหาดูใจกันก็หวานไม่มีแผ่วต้องยกให้คู่รักนาง เอกสาว “ใบเฟิร์น พิมพ์ชนก” กับพระเอกหนุ่ม “นาย ณภัทร” เพราะมีช็อตหวานๆ ออกให้แฟนๆ ได้ฟินกันอยู่ตลอด ก่อนหน้านี้สาว “ใบเฟิร์น” ก็เพิ่งพาหนุ่ม “นาย” ไปไหว้คุณพ่อของตนเองเนื่องในวันพ่อ จนหลายคนแซวกันไม่หยุดว่าไปฝากตัวเป็นว่าที่ลูกเขยหรือเปล่า

ล่าสุดสาว “ใบเฟิร์น” ได้เผยว่า… “วันนั้นฝ่ายชายเกร็งเล็กน้อยมีถามว่าต้องทำตัวยังไงแต่สุดท้ายพอเจอกันก็คุยเล่นปกติ เนื่องในโอกาสวันพ่อแล้วฝ่ายชายว่างพอดีเลยชวนมาไหว้พ่อด้วยกัน ด้านพ่อตนเองก็มีอวยพรยาวให้ฝ่ายชายดูแลสุขภาพและอวยพรให้ประสบความสำเร็จในหน้าที่การงาน แต่ไม่ได้ฝากฝังลูกสาว ด้านฝ่ายชายเองก็อวยพรพ่อยาวเหมือนกัน ไม่ได้แซวฝากตัวเป็นว่าที่ลูกเขย พ่อแค่บอกให้นายเป็นลูกชายอีกคน

ส่วนปีใหม่ตั้งใจรวมแก๊งเพื่อนๆ ไปเที่ยวต่างประเทศแต่ตอนนี้ยังเคลียร์คิวไม่ลงตัว แต่อยากจะไปพักผ่อน มีชวนขอให้ฝ่ายชายไปด้วยแต่ฝ่ายชายก็ยังเคลียร์คิวไม่ได้ อยากให้ไปเที่ยวด้วยกัน ถ้าไม่ว่างจริงๆ ตามมาแค่ไม่กี่วันก็ได้ หวังว่าทุกคนจะคิวลงตัวว่างพร้อมกันใกล้ๆ ค่อยสรุปอีกที ในส่วนที่แอนโทเนียปลื้มฝ่ายชาย ดีใจตนเองก็เชียร์ลุ้นติดหน้าจอเหมือนกัน

Related Posts

Kareena Kapoor brokedown after Saif Ali Khan admit to hospital after leaving her House with Taimur

Kareena Kapoor Devastated as Saif Ali Khan Hospitalized After Leaving Home with Taimur In a shocking turn of events, Bollywood superstar Saif Ali Khan has been hospitalized…

Without a doubt, Deepika Padukone is the brightest and highest-paid actress in the Indian entertainment industry.

Deepika Padukone declared as the highest paid actress Deepika Padukone, who will make her Telugu debut in “Kalki 2898 AD,” has been named the highest-paid actress in…

(B) Shah Rukh Khan Crowned As The Richest Indian Actor, Followed By Salman Khan, Allu Arjun And More

Forbes just released its list of India’s highest-paid actors, and Shah Rukh won the race by a big margin, followed by his peers, Salman and Aamir. The…

(B)The Tumultuous Saga of Salman Khan and Aishwarya Rai: A Bollywood Love Story Turned Sour

Salman Khan and Aishwarya Rai, who last shared the screen in the 1999 romantic musical ‘Hum Dil De Chuke Sanam,’ were once a couple before their relationship…

(B)Shah Rukh Khan Beats Rajinikanth, Prabhas And Salman To Be The Highest Paid Actor In 2024? New Report Suggests

Shah Rukh Khan Beats Rajinikanth, Prabhas And Salman To Be The Highest Paid Actor In 2024? New Report SuggestsFrom his modest beginnings to becoming the richest and…

(B)When Aishwarya Rai walked as reigning Miss World once last time before crowning next winner. Watch

Aishwarya Rai charmed the audience as she made an entrance in an ethnic outfit for crowning the next Miss World in 1995.Aishwarya Rai was crowned Miss World in…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *