“ใบเฟิร์น” รับ “นาย” เกร็งเจอพ่อ ลุ้น! ปีใหม่ไปเที่ยวด้วยกัน

ตั้งแต่ประกาศคบหาดูใจกันก็หวานไม่มีแผ่วต้องยกให้คู่รักนาง เอกสาว “ใบเฟิร์น พิมพ์ชนก” กับพระเอกหนุ่ม “นาย ณภัทร” เพราะมีช็อตหวานๆ ออกให้แฟนๆ ได้ฟินกันอยู่ตลอด ก่อนหน้านี้สาว “ใบเฟิร์น” ก็เพิ่งพาหนุ่ม “นาย” ไปไหว้คุณพ่อของตนเองเนื่องในวันพ่อ จนหลายคนแซวกันไม่หยุดว่าไปฝากตัวเป็นว่าที่ลูกเขยหรือเปล่า

ล่าสุดสาว “ใบเฟิร์น” ได้เผยว่า… “วันนั้นฝ่ายชายเกร็งเล็กน้อยมีถามว่าต้องทำตัวยังไงแต่สุดท้ายพอเจอกันก็คุยเล่นปกติ เนื่องในโอกาสวันพ่อแล้วฝ่ายชายว่างพอดีเลยชวนมาไหว้พ่อด้วยกัน ด้านพ่อตนเองก็มีอวยพรยาวให้ฝ่ายชายดูแลสุขภาพและอวยพรให้ประสบความสำเร็จในหน้าที่การงาน แต่ไม่ได้ฝากฝังลูกสาว ด้านฝ่ายชายเองก็อวยพรพ่อยาวเหมือนกัน ไม่ได้แซวฝากตัวเป็นว่าที่ลูกเขย พ่อแค่บอกให้นายเป็นลูกชายอีกคน

ส่วนปีใหม่ตั้งใจรวมแก๊งเพื่อนๆ ไปเที่ยวต่างประเทศแต่ตอนนี้ยังเคลียร์คิวไม่ลงตัว แต่อยากจะไปพักผ่อน มีชวนขอให้ฝ่ายชายไปด้วยแต่ฝ่ายชายก็ยังเคลียร์คิวไม่ได้ อยากให้ไปเที่ยวด้วยกัน ถ้าไม่ว่างจริงๆ ตามมาแค่ไม่กี่วันก็ได้ หวังว่าทุกคนจะคิวลงตัวว่างพร้อมกันใกล้ๆ ค่อยสรุปอีกที ในส่วนที่แอนโทเนียปลื้มฝ่ายชาย ดีใจตนเองก็เชียร์ลุ้นติดหน้าจอเหมือนกัน

Related Posts

Little-known truths about top Bollywood actress Deepika Padukone

Deepika Padukone to turn producer soon? After Bollywood actresses like Anushka Sharma and Priyanka Chopra, turning producers looks like Deepika Padukone is also all set to follow…

Deepika Padukone and Ranveer Singh, will they reunite on screen?

Deepika Padukone, Ranveer Singh to reunite on-screen? Bollywood filmmaker Karan Johar finally addressed the conjecture about casting real-life couple Deepika Padukone and Ranveer Singh together, in his…

Ananya Panday is looking to snatch what from Deepika Padukone’s hands? Let’s find out together…

Here’s what Ananya Panday wants to steal from her Gehraiyaan co-star Deepika Padukone Ananya Panday and Deepika Padukone shared the screen in Shakun Batra’s Gehraiyaan alongside Siddhant…

Rashmika Mandanna confirms her marriage with Vijay Deverakonda

Rashmika Mandanna Confirms Her Marriage With Vijay Deverakonda? Reveals Her Hubby Should Be Like Him Rashmika Mandanna reacted to a fan’s post about the qualities that the…

Let’s take a moment to admire the moments when Rashmika Mandanna captivated fans’ hearts with her charm…

Art & Entertainment 5 Times Rashmika Mandanna Stole Our Hearts With Her Elegant Saree Looks She has been a national crush for a long time. Rashmika Mandanna’s…

Ranveer Singh on infidelity, cheating on Deepika Padukone: I’ve bagged the topmost chick, no one can tempt me-be

Karan Johar asked Ranveer Singh about infidelity, to which Ranveer replied that he has ‘bagged the topmost chick’ and no one can tempt him away from her….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *