“ใบเฟิร์น” รัก “แม่หมู” เหมือนเดิม ยันสัมพันธ์ “นาย” แน่นแฟ้น

หลังจากพระเอกหนุ่ม “นาย ณภัทร เสียงสมบุญ” ได้ออกมาเปิดใจเกี่ยวกับเรื่องราวดราม่าที่ “แม่หมู พิมพ์ผกา เสียงสมบุญ” บล็อก IG ตัวเองและหวานใจ “ใบเฟิร์น พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์” ยืนยันว่าไม่มีใครมีปัญหากันแน่นอน ตอนนี้แม่หมูมีภาวะเครียดสะสมและกำลังรักษาตัว

ล่าสุด “ใบเฟิร์น” ออกมาเปิดใจว่า “กับเรื่องราวที่เกี่ยวขึ้น ใบโอเค เหมือนกันที่เขาให้สัมฯ ก็รับทราบปัญหามาระยะนึงก่อนที่จะเป็นข่าวแล้ว เราไม่ได้มีปัญหาอะไรกับคุณแม่ เราก็ซัพพอร์ตเขาเท่าที่ทำได้ ไม่นอยด์กระแสข่าว แต่เครียดเป็นห่วงเขาเรื่องคุณแม่มากกว่า

วันที่มีข่าวก็เข้าไปหาแม่ แต่ก็ไม่เจอ ติดแฟนไม่ใช่เรื่องจริง ติดงานมากกว่า เราทำงานหนักมานานแล้ว เราเจอกันไม่บ่อย ทำงานเยอะมาก และสิ่งสำคัญที่สุดของนาย ก็คือแม่ เราเข้าใจและหวังดีมาโดยตลอด ไม่อยากให้เขาเครียด เราเคารพพื้นที่ของครอบครัวเขา ซัพพอร์ตเขา เข้าใจ

ความสัมพันธ์หนูโอเคมาก ๆ เข้าใจกันมากขึ้น แน่นเฟ้นมากขึ้น อยู่ข้างกันมากขึ้น ถามว่าเรื่องสเปซมีผลไหม ก็มีเหมือนกัน เมื่อไหร่ที่แม่โอเค ก็ยินดีตลอดเวลา แฟนคลับให้กำลังใจเรา ก็ขอบคุณทุกๆ กำลังใจ และก็เข้าใจ ตอนนี้ทุกคนก็น่าจะเข้าใจแล้ว ไม่ซีเรียสกับคอมเมนต์ จากนี้ก็อยู่ในระยะเวลา เชื่อว่าแม่รักเฟิร์น และก็รักนายมาก เข้าใจอยากให้เวลาแม่มาก ทุกอย่างยังเหมือนเดิม ขอบคุณทุกความหวังดี ความเป็นห่วง และ จะทำให้ดี เฟิร์นสู้ได้ สบายๆ ทุกคนก็ได้ฟังจากปากนายแล้ว ว่าเรื่องนี้เซนซิทีฟมาก

Related Posts

EXPOSING Priyanka Chopra and Nick Jonas’ TOXIC Marriage (PR MANIPULATION and VIOLENT FIGHTING)

Nick Jonas and Priyanka Chopra’s relationship has been under scrutiny lately, with rumors swirling about trouble in paradise. The couple, who surprised everyone with their whirlwind romance…

BAFTAs 2024 Fashion Report: Deepika Padukone graced the red carpet in style

Another prestigious year of the 77th British Academy Film and Television Arts Awards popularly known as the BAFTAs was held with much aplomb on February 18, 2024….

Report: Deepika Padukone and Ranveer Singh expecting their first child

As per a recent report, the actress is in her second trimester. The couple got married in November 2018 at a private ceremony at Lake Como, Italy…

Deepika Padukone pregnant with her first baby; Ranveer Singh and the actress all set to embrace parenthood?

Deepika Padukone and Ranveer Singh are expecting their first child, the Fighter actress is pregnant and is in her second trimester. Deepika Padukone who made heads turn with…

Shah Rukh Khan, Deepika Padukone to reunite for Pathaan 2: Reports

While reports suggest that Shah Rukh Khan will start shooting for Pathaan 2 by the end of 2024, it is not clear if filmmaker Siddharth Anand, who…

Ranveer Singh fanboys over Deepika Padukone’s pic from BAFTA 2024: ‘Love it’

Ranveer Singh recently reacted to Deepika Padukone’s stunning looks in a shimmery saree at the BAFTA Awards. Deepika was among the other presenters at the British Academy…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *