“ใบเฟิร์น” ยันไร้ปัญหาสุขภาพหลังโหมลุยงานหนัก

แม้จะโหมลุยทำงานหนักในช่วงนี้แต่ก็ไม่ได้มีปัญหาสุขภาพแต่อย่างใด สำหรับ “พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์” โดยเจ้าตัวก็ได้ออกมาเผยเรื่องนี้พร้อมบอกวันเกิดที่ผ่านมาให้ฟังด้วยว่า

ก็อายุ 28 ปีแล้ววัดเกิดปีนี้เป็นปีที่ทำงานแต่มีเพื่อนๆมาเซอร์ไพรส์เยอะและมีทานข้าวกันปกติรู้สึกดีใจถามว่าจะมีจัดย้อนหลังไหมปีนี้น่าจะยากเพราะว่าคิวงานแน่นเชื่อว่าทุกคนเข้าใจและอยู่ในช่วงโควิดด้วยยิ้มรับถูกมองเป็นปีทองมีงานเยอะซึ่งเป็นเหมือนของขวัญให้ตัวเองด้วย

โดยตอนนี้มีละครทั้งหมด 3 เรื่อง และมีคิวต้องถ่ายพร้อมกันไม่รู้สึกเหนื่อยที่สลับคาแรกเตอร์ มองเป็นการฝึกตัวเองจัดการกับตัวละครให้ได้มากกว่า กับที่ทำงานหนักขนาดนี้ก็ต้องมีการนอนพักผ่อนให้เพียงพอ และดูแลตัวเองเป็นอย่างดี ไม่มีปัญหาสุขภาพแน่นอน แต่ก็ไม่คิดว่าตัวเองโหมทำงานหนักจนเกินไป เพราะยังมีช่วงที่ได้ใช้ชีวิตประจำวันอย่างเต็มที่อยู่ ขำๆตอนนี้ยังรับงานได้อีกยิ้มถูกมองเป็นนางเอกขาขึ้น ก็ไม่ได้ขนาดนั้นและยังไม่ต้องมีไปมูเตลูอะไร

Related Posts

Who is Rashmika Mandanna? This is all about the most beautiful actress on screen that we have yet to know…

Who is Rashmika Mandanna – Lesser-Known Facts About Her? Who doesn’t have a crush on a charming smile, the girl-next-door appeal, and a beautiful avatar? This is…

Priyanka Chopra Slams Bollywood & Exposes Its Dark Side Again, Reveals How It Was Expected For Actresses To Look In A Certain Way: “You Are Reed Skinny, Your Pelvic Bones Show…”-be

Recently, Priyanka Chopra talked about how decades ago, when she joined the industry, it was expected to look a certain way. Read   Priyanka Chopra Unveils Bollywood’s…

WATCH: Ranveer Singh Spotted For First Time Amid Deepika Padukone’s Pregnancy Rumours; Hides Face In Oversized Hoodie, Glasses-be

Few days ago, a report stated that Deepika Padukone and Ranveer Singh are expecting their first child and the actress is currently in her second trimester Bollywood…

Rashmika Mandanna responds fiercely to those attempting to troll her

Rashmika Mandanna hits back at troll who questioned her film selection process: ‘I wonder where this baseless news starts from’ Rashmika Mandanna gave a fitting reply to…

Rashmika Mandanna speaks up to confirm her rumored relationship with Vijay Deverakonda, specifically…

Did Rashmika Mandanna Confirm Marriage With Rumoured Boyfriend Vijay Deverakonda? Rashmika Mandanna has fueled marriage rumours by affirming a fan’s suggestion that her future husband should be…

This is all that Rashmika Mandanna wants to send to her fans before the exam season…

After Vijay Deverakonda, Rashmika Mandanna ‘sends positive energy’ to fans who have exams; says ‘all the bestest’ Rashmika Mandanna took to her social media to wish fans…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *