“ใบเฟิร์น” ยันไร้ปัญหาสุขภาพหลังโหมลุยงานหนัก

แม้จะโหมลุยทำงานหนักในช่วงนี้แต่ก็ไม่ได้มีปัญหาสุขภาพแต่อย่างใด สำหรับ “พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์” โดยเจ้าตัวก็ได้ออกมาเผยเรื่องนี้พร้อมบอกวันเกิดที่ผ่านมาให้ฟังด้วยว่า

ก็อายุ 28 ปีแล้ววัดเกิดปีนี้เป็นปีที่ทำงานแต่มีเพื่อนๆมาเซอร์ไพรส์เยอะและมีทานข้าวกันปกติรู้สึกดีใจถามว่าจะมีจัดย้อนหลังไหมปีนี้น่าจะยากเพราะว่าคิวงานแน่นเชื่อว่าทุกคนเข้าใจและอยู่ในช่วงโควิดด้วยยิ้มรับถูกมองเป็นปีทองมีงานเยอะซึ่งเป็นเหมือนของขวัญให้ตัวเองด้วย

โดยตอนนี้มีละครทั้งหมด 3 เรื่อง และมีคิวต้องถ่ายพร้อมกันไม่รู้สึกเหนื่อยที่สลับคาแรกเตอร์ มองเป็นการฝึกตัวเองจัดการกับตัวละครให้ได้มากกว่า กับที่ทำงานหนักขนาดนี้ก็ต้องมีการนอนพักผ่อนให้เพียงพอ และดูแลตัวเองเป็นอย่างดี ไม่มีปัญหาสุขภาพแน่นอน แต่ก็ไม่คิดว่าตัวเองโหมทำงานหนักจนเกินไป เพราะยังมีช่วงที่ได้ใช้ชีวิตประจำวันอย่างเต็มที่อยู่ ขำๆตอนนี้ยังรับงานได้อีกยิ้มถูกมองเป็นนางเอกขาขึ้น ก็ไม่ได้ขนาดนั้นและยังไม่ต้องมีไปมูเตลูอะไร

Related Posts

Why the ‘open letter’ against ‘racist’ ad was addressed to Aishwarya Rai, not Kalyan Jewellers

Before the ‘underage slave-child’ surfaced in an unimaginative Kalyan Jewellers print advertisement – holding a parasol as Aishwarya Rai pays tribute to her one expression in Devdas – there were…

Aishwarya Rai Bachchan’s d*@th hoax goes viral

MUMBAI, Dec 5: After a series of Hollywood celebrities, Aishwarya Rai Bachchan is the latest victim of a horrible death hoax that has gone viral. The actress…

AFG vs IND Head-to-head stats and records you need to know before Afghanistan vs India 2024 T20 World Cup Super 8 match

India are unbeaten in the 2024 T20 World Cup (Image Credit: Getty Images) Afghanistan will take on India in the third Super 8 match of the ICC…

The Awkward Moment When Aishwarya Rai Bachchan Was Stopped at a Cannes Event

15CommentsAsh at the launch of her film Jazbaa in Cannes on May 19. This image was posted on Twitter by @ElviraRK_PC New Delhi: With 14 years on the Cannes…

Aishwarya Rai’s ad taken down following ob-sc-*n-ity complaints

Aishwarya Rai’s Longines ad taken down following obscenity complaints Image credit: APA shop owner from Kelantan, Malaysia, has been instructed by the local council to take down…

[Watch] Andries Gous and Harmeet Singh take Tabraiz Shamsi to the cleaners in USA vs South Africa Super 8 T20 World Cup 2024 game

Tabraiz Shamsi. (Image Credits: Getty) USA batters Andries Gous and Harmeet Singh took South African left-arm wrist-spinner Tabraiz Shamsi to the cleaners in the Super 8 T20…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *