ใบเฟิร์น พิมพ์ชนก พา นาย ณภัทร ไหว้คุณพ่อ รับฝ่ายชายแอบเกร็ง ลุ้นซีนฝากตัวลูกเขย ?

เป็นคู่รักคู่หวานอีกคู่ สำหรับคู่ของ ใบเฟิร์น พิมพ์ชนก กับ นาย ณภัทร ที่มีโมเมนต์ความคลั่งรักมาให้แฟน ๆ ได้เห็นตลอด แถมก่อนหน้านี้ก็มีภาพ สาวใบเฟิร์น พา หนุ่มนาย ไปไหว้คุณพ่อแล้ว จนหลายคนแซวว่าหรือจะฝากตัวเป็นว่าที่ลูกเขยแล้วหรือเปล่า

ล่าสุด (20 ธันวาคม 2566) สาวใบเฟิร์น ก็ออกมาเปิดใจว่า วันนั้นเขาก็เกร็งเล็กน้อยมีถามว่าต้องทำตัวยังไงแต่สุดท้ายพอเจอกันก็คุยเล่นปกติ เนื่องในโอกาสวันพ่อแล้วเขาว่างพอดีเลยชวนมาไหว้พ่อด้วยกัน ส่วนคุณพ่อเราก็มีอวยพรยาวให้เขาดูแลสุขภาพและอวยพรให้ประสบความสำเร็จในหน้าที่การงาน

ถามว่ามีฝากฝังลูกสาวหรือฝากตัวเป็นลูกเขยเลยไหม เจ้าตัวก็เผยว่าคือแต่ไม่ได้ถึงขั้นนั้น ส่วนนายก็อวยพรให้คุณพ่อยาวเหมือนกัน ไม่ได้ฝากตัวเป็นว่าที่ลูกเขย คุณพ่อแค่บอกให้นายเป็นลูกชายอีกคน

สาวใบเฟิร์น ยังเผยแพลนเที่ยวช่วงปีใหม่อีกว่า ตั้งใจรวมแก๊งเพื่อน ๆ ไปเที่ยวต่างประเทศแต่ตอนนี้ยังเคลียร์คิวไม่ลงตัว แต่อยากจะไปพักผ่อน มีชวนขอให้นายไปด้วย แต่เขาก็ยังเคลียร์คิวไม่ได้ อยากให้ไปเที่ยวด้วยกัน ถ้าไม่ว่างจริง ๆ ตามมาแค่ไม่กี่วันก็ได้ หวังว่าทุกคนจะคิวลงตัวว่างพร้อมกันใกล้ ๆ ค่อยสรุปอีกที

Related Posts

Amid pregnancy rumors, Deepika Padukone’s response subtly implies it

Amidst pregnancy rumors, Deepika Padukone’s unexpected appearance at the airport catches everyone’s attention. Netizens eagle-eyed to spot any signs of baby bump. 1/7 Deepika Padukone pregnant with…

Indian superstar Rashmika Mandanna is the proud owner of the most extravagant possessions, do you know what they are?

Expensive Items Owned By Rashmika Mandanna South Indian superstar, Rashmika Mandanna who is often referred to as the Nation’s crush holds a massive fan following across India….

Little-known truths about top Bollywood actress Deepika Padukone

Deepika Padukone to turn producer soon? After Bollywood actresses like Anushka Sharma and Priyanka Chopra, turning producers looks like Deepika Padukone is also all set to follow…

Deepika Padukone and Ranveer Singh, will they reunite on screen?

Deepika Padukone, Ranveer Singh to reunite on-screen? Bollywood filmmaker Karan Johar finally addressed the conjecture about casting real-life couple Deepika Padukone and Ranveer Singh together, in his…

Ananya Panday is looking to snatch what from Deepika Padukone’s hands? Let’s find out together…

Here’s what Ananya Panday wants to steal from her Gehraiyaan co-star Deepika Padukone Ananya Panday and Deepika Padukone shared the screen in Shakun Batra’s Gehraiyaan alongside Siddhant…

Rashmika Mandanna confirms her marriage with Vijay Deverakonda

Rashmika Mandanna Confirms Her Marriage With Vijay Deverakonda? Reveals Her Hubby Should Be Like Him Rashmika Mandanna reacted to a fan’s post about the qualities that the…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *