“เบลล่า ราณี” กรณีแฟนคลับตามไปสนามบิน ไม่ใช่เรื่องคุกคาม ลั่น!บอกคิวแฟนคลับเอง

หลังจากที่ก่อนหน้านี้นักแสดงสาวมากความสามารถ ‘เบลล่า ราณี’ ถูกแฟนคลับตามไปถึงสนามบินจนเกิดเป็นกระแสวิพากษ์วิจารณ์ในโลกโซเชียล

ล่าสุด เบลล่า ก็ได้ออกมาตอบเรื่องนี้แล้วว่า จริงๆไม่มีอะไรเลย ตอนนั้นเวลาประมาณตี 5 ก็นั่งรอช่างหน้าช่างผมอยู่ ก็เลยชวนแฟนคลับมานั่งด้วย มานั่งเอ็นเตอร์เทนให้ไม่ง่วง แล้วแฟนคลับเขาชอบให้เรากวนเขา บอกไม่มีเรื่องคุกคามเลย เพราะเราเป็นคนบอกคิวแฟนๆเอง เชื่อทุกคนต้องเคยมีเรื่องแบบนี้ ของเราก็จะมีแฟนคลับกลุ่มนี้แหละที่คอยปกป้อง

นอกจากนี้ เบลล่า ยังเผยถึงวันเกิดที่ผ่านด้วยว่า เป็นอะไรที่เรียบง่าย ไปทำบุญที่วัด ชวนแฟนคลับไปด้วยเขาเลยมีเซอร์ไพรส์เล็กๆให้ ถือเป็นวันเกิดที่แฮปปี้มากๆ บอกวันเกิดปีนี้ไม่ได้มีของขวัญอะไรให้ตัวเองเลย ก็มีไปทำงานที่ญี่ปุ่น พาคุณแม่ไปเที่ยวด้วย การพักผ่อนก็ถือเป็นของขวัญแล้ว แต่ด้านคุณแม่ก็เซอร์ไพรส์มากๆ ให้ของขวัญเราเป็นโฉนดที่ดิน ถือเป็นการลงทุน เป็นทรัพย์สินด้วย ที่จังหวัดนครพนม ติดริมฝั่งโขงเลย บอกแม่กะจะเซอร์ไพรส์แต่เราจับได้ก่อน เป็นที่ดินที่ตนกับคุณแม่เคยไปดูเอาไว้ เป็นที่ดินที่ขนาดเหมาะสม ไม่ใหญ่มาก ไม่เล็กมาก ขนาด3ไร่ เราไม่ทราบว่ามูลค่าเท่าไหร่ ตอนนี้ยังไม่ได้วางแผนว่าจะทำอะไร จริงๆแปลงนี่ตั้งใจจะซื้อเป็นของขวัญให้แม่ แต่แม่ดันซื้อมาให้ก่อน บอกขำๆยังไม่ถึงกับเป็นเศรษฐีที่ดิน ยังมีไม่ครบทุกภาค…

Related Posts

Deepika Padukone is Trolled for Being Fake

Deepika Padukone Faces Massive Online Criticism for Being ‘Fake’Bollywood’s long-legged beauty, Deepika Padukone, has recently found herself under heavy online fire, accused of being fake. The actress’s…

Is Every Thing Not Well Between Ranveer Singh and Deepika Padukone

All Is Not Well Between Ranveer Singh and Deepika Padukone? ‘Cirkus’ Star Has This To Say On Separation RumorsRecently, rumors of Ranveer Singh and Deepika Padukone’s separation…

Ranveer Singh’s Rakshas Shelved? Don 3 Superstar Walks Out Of HanuMan Director Prashanth Verma’s Next Superhero Film For This Reason!

Ranveer Singh was all set to play a grey character in HanuMan director Prashanth Verma’s Rakshas. But here’s what happened between the two!  Ranveer Singh Has Walked…

Shocking Sad News For Alia Bhatt and Ranbir Kapoor Marriage

All Is Not Well Between Alia & Ranbir. One of the most anticipated marriages of this year is the marriage of Alia and Ranbir.  But looks like,…

Pregnant Before Marriage? Alia Bhatt Finally Breaks Silence, Shocking Reason Out

  Alia Bhatt finally breaks silence over being trolled for getting pregnant too early Bollywood actress Alia Bhatt faced a lot of trolls and judgements online after…

Alia Bhatt’s shocking Fights with Neetu Kapoor infront of media at screening of Heeramandi [ Video]

The glitzy world of Bollywood is no stranger to drama, but recent events have left fans and media buzzing with speculation and intrigue. The screening of Sanjay…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *