“เบลล่า ราณี” กรณีแฟนคลับตามไปสนามบิน ไม่ใช่เรื่องคุกคาม ลั่น!บอกคิวแฟนคลับเอง

หลังจากที่ก่อนหน้านี้นักแสดงสาวมากความสามารถ ‘เบลล่า ราณี’ ถูกแฟนคลับตามไปถึงสนามบินจนเกิดเป็นกระแสวิพากษ์วิจารณ์ในโลกโซเชียล

ล่าสุด เบลล่า ก็ได้ออกมาตอบเรื่องนี้แล้วว่า จริงๆไม่มีอะไรเลย ตอนนั้นเวลาประมาณตี 5 ก็นั่งรอช่างหน้าช่างผมอยู่ ก็เลยชวนแฟนคลับมานั่งด้วย มานั่งเอ็นเตอร์เทนให้ไม่ง่วง แล้วแฟนคลับเขาชอบให้เรากวนเขา บอกไม่มีเรื่องคุกคามเลย เพราะเราเป็นคนบอกคิวแฟนๆเอง เชื่อทุกคนต้องเคยมีเรื่องแบบนี้ ของเราก็จะมีแฟนคลับกลุ่มนี้แหละที่คอยปกป้อง

นอกจากนี้ เบลล่า ยังเผยถึงวันเกิดที่ผ่านด้วยว่า เป็นอะไรที่เรียบง่าย ไปทำบุญที่วัด ชวนแฟนคลับไปด้วยเขาเลยมีเซอร์ไพรส์เล็กๆให้ ถือเป็นวันเกิดที่แฮปปี้มากๆ บอกวันเกิดปีนี้ไม่ได้มีของขวัญอะไรให้ตัวเองเลย ก็มีไปทำงานที่ญี่ปุ่น พาคุณแม่ไปเที่ยวด้วย การพักผ่อนก็ถือเป็นของขวัญแล้ว แต่ด้านคุณแม่ก็เซอร์ไพรส์มากๆ ให้ของขวัญเราเป็นโฉนดที่ดิน ถือเป็นการลงทุน เป็นทรัพย์สินด้วย ที่จังหวัดนครพนม ติดริมฝั่งโขงเลย บอกแม่กะจะเซอร์ไพรส์แต่เราจับได้ก่อน เป็นที่ดินที่ตนกับคุณแม่เคยไปดูเอาไว้ เป็นที่ดินที่ขนาดเหมาะสม ไม่ใหญ่มาก ไม่เล็กมาก ขนาด3ไร่ เราไม่ทราบว่ามูลค่าเท่าไหร่ ตอนนี้ยังไม่ได้วางแผนว่าจะทำอะไร จริงๆแปลงนี่ตั้งใจจะซื้อเป็นของขวัญให้แม่ แต่แม่ดันซื้อมาให้ก่อน บอกขำๆยังไม่ถึงกับเป็นเศรษฐีที่ดิน ยังมีไม่ครบทุกภาค…

Related Posts

Indian superstar Rashmika Mandanna is the proud owner of the most extravagant possessions, do you know what they are?

Expensive Items Owned By Rashmika Mandanna South Indian superstar, Rashmika Mandanna who is often referred to as the Nation’s crush holds a massive fan following across India….

Little-known truths about top Bollywood actress Deepika Padukone

Deepika Padukone to turn producer soon? After Bollywood actresses like Anushka Sharma and Priyanka Chopra, turning producers looks like Deepika Padukone is also all set to follow…

Deepika Padukone and Ranveer Singh, will they reunite on screen?

Deepika Padukone, Ranveer Singh to reunite on-screen? Bollywood filmmaker Karan Johar finally addressed the conjecture about casting real-life couple Deepika Padukone and Ranveer Singh together, in his…

Ananya Panday is looking to snatch what from Deepika Padukone’s hands? Let’s find out together…

Here’s what Ananya Panday wants to steal from her Gehraiyaan co-star Deepika Padukone Ananya Panday and Deepika Padukone shared the screen in Shakun Batra’s Gehraiyaan alongside Siddhant…

Rashmika Mandanna confirms her marriage with Vijay Deverakonda

Rashmika Mandanna Confirms Her Marriage With Vijay Deverakonda? Reveals Her Hubby Should Be Like Him Rashmika Mandanna reacted to a fan’s post about the qualities that the…

Let’s take a moment to admire the moments when Rashmika Mandanna captivated fans’ hearts with her charm…

Art & Entertainment 5 Times Rashmika Mandanna Stole Our Hearts With Her Elegant Saree Looks She has been a national crush for a long time. Rashmika Mandanna’s…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *