“นาย ณภัทร” งอแงคิดถึง “ใบเฟิร์น” ทำงานจนไม่มีเวลาเจอกัน

เป็นคู่รักหวานอีกคู่ในวงการบันเทิง สำหรับคู่ของ “ใบเฟิร์น พิมพ์ชนก ลือวิเศษไพบูลย์” และ “นาย ณภัทร เสียงสมบุญ” ที่ตอนนี้กำลังมีข่าวเม้าธ์เรื่องที่ “แม่หมู พิมพ์ผกา” อันฟอลโลว์ไอจี นาย-ใบเฟิร์น ล่าสุด นาย ณภัทร ไปออกรายการ 3 แซ่บ “หนุ่ม กรรชัย กำเนิดพลอย” และ “ชมพู่ อารยา เอ ฮาร์เก็ต” เลยขอถามเรื่องความรักครั้งนี้ นาย คลั่งรัก ใบเฟิร์น ขนาดไหน

“ก็ดีครับ ดีเรื่อยๆ ดีสม่ำเสมอ ใช้ชีวิตปกติครับ ปกติจริงๆ มีความสุขดี คลั่งรักมันเป็นยังไง (หัวเราะ) ผมว่าเป็นปกตินะ ทำงานทั้งคู่ ซัปพอร์ตกันทั้งคู่”

ชมพู่ เม้าท์ เวลาใบเฟิร์น ไปไหนไกลๆ นาย ร้องไห้เลย? “ไม่ใช่ๆ (ยิ้มเขิน) มันก็มีช่วงที่เราไม่ได้เจอกันนานๆ เราไปถ่ายละคร ทำงานตรงนี้ จนเวลาที่เจอกันมันน้อย ก็พยายามจัดตารางให้มาชนกัน เราก็เลือกงานเป็นหลัก เอาหน้าที่ของเราไม่ให้มันเสียหาย ไม่ให้กระทบเราทั้งคู่ ก็ดีที่เราเข้าใจกัน เป็นเพื่อน เป็นคู่หูที่ซัพพอร์ตกัน” ชมพู่ อารยา เลยถามตรงๆ ว่า ก็เลยมีงอแงบ้างนิดหน่อย ซึ่ง นาย ณภัทร ก็ตอบว่า “ก็มีบ่นให้พี่หนุ่มฟังว่าคิดถึง”

กับของขวัญวันเกิดจาก ใบเฟิร์น เป็นกีต้าร์ สลักชื่อ นาย เล่าว่า “เป็นของขวัญชิ้นใหญ่ ที่ไม่คิดว่าจะได้จากใคร มันตรงกับสเปคที่เราอยากได้เลย (คนมาขอยืนเล่นได้ไหม?) ไม่ได้ หวง” หนุ่ม กรรชัย ถามบ้าง ทุกวันนี้กินเค้กแครอท หมดรึยัง เล่นเอา นายหัวเราะก่อนตอบว่า “ชิมๆๆครับ ไปรู้มาได้ยังไง ก็เก็บไว้ คือไปรู้มาว่า วันเกิดผม เขาจะแทครูปเค้กมาให้ตลอด ก็คือเขาทำให้ แต่มันไม่อร่อย ก็เลยไม่ได้กิน 2 ปีผ่านมาก็เพิ่งได้ชิมฝีมือเฟิร์น ก็เก็บไว้ อร่อยครับ(ยิ้ม)”

Related Posts

Indian superstar Rashmika Mandanna is the proud owner of the most extravagant possessions, do you know what they are?

Expensive Items Owned By Rashmika Mandanna South Indian superstar, Rashmika Mandanna who is often referred to as the Nation’s crush holds a massive fan following across India….

Little-known truths about top Bollywood actress Deepika Padukone

Deepika Padukone to turn producer soon? After Bollywood actresses like Anushka Sharma and Priyanka Chopra, turning producers looks like Deepika Padukone is also all set to follow…

Deepika Padukone and Ranveer Singh, will they reunite on screen?

Deepika Padukone, Ranveer Singh to reunite on-screen? Bollywood filmmaker Karan Johar finally addressed the conjecture about casting real-life couple Deepika Padukone and Ranveer Singh together, in his…

Ananya Panday is looking to snatch what from Deepika Padukone’s hands? Let’s find out together…

Here’s what Ananya Panday wants to steal from her Gehraiyaan co-star Deepika Padukone Ananya Panday and Deepika Padukone shared the screen in Shakun Batra’s Gehraiyaan alongside Siddhant…

Rashmika Mandanna confirms her marriage with Vijay Deverakonda

Rashmika Mandanna Confirms Her Marriage With Vijay Deverakonda? Reveals Her Hubby Should Be Like Him Rashmika Mandanna reacted to a fan’s post about the qualities that the…

Let’s take a moment to admire the moments when Rashmika Mandanna captivated fans’ hearts with her charm…

Art & Entertainment 5 Times Rashmika Mandanna Stole Our Hearts With Her Elegant Saree Looks She has been a national crush for a long time. Rashmika Mandanna’s…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *