‘ใบเฟิร์น’ วางแผนฝากไข่ หลังพบซีสต์ในมดลูก ตื่นเต้น ได้ขึ้นปกนิตยสารดัง

อีกหนึ่งสาวสวยของวงการบันเทิง ‘ใบเฟิร์น พิมพ์ชนก’ ที่ก่อนหน้านี้ได้ออกมาเผยถึงสถานะหัวใจว่าโสดสนิท ไม่ได้ปิดโอกาส แค่ไม่มีหนุ่มเข้ามาจีบ ล่าสุดเจ้าตัวได้ออกมาบอกว่า มีวางแผนฝากไข่ไว้ เพราะอยากมีลูก หลังพบซีสต์ในมดลูก ทั้งยังตื่นเต้น หลังได้ขึ้นปกนิตยสารดัง

ด้าน ‘ใบเฟิร์น พิมพ์ชนก’ ได้เผยว่า ‘มีแพลน มีความคิดที่จะไปฝากไข่ แต่ยังไม่ได้หาข้อมูลจริงจัง แต่มีความคิดว่าวันนึงน่าจะฝากไข่ไว้ก่อน เพราะถ้าจังหวะและโอกาสมันมีก็อยากมีลูก แพลนเอาไว้ไม่รู้กี่ปี เจ้าตัวยังบอกอีกว่ามดลูกไม่แข็งแรงเพราะมีซีสต์ แต่พอกินยาก็ไม่มีแล้ว แต่เราก็ไม่มั่นใจกับตรงนี้เท่าไหร่

คุณหมอก็ไม่ได้แนะนำอะไร ที่เราอยากฝากเราคิดเอาเอง ส่วนซีสต์ตอนนี้ดีขึ้น กินยาต่อเนื่อง ที่เจอเพราะว่าปวดท้องและท้องป่องข้างนึง ซึ่งไม่รู้ว่าเป็นที่รังไข่หรือมดลูกก็เป็นที่ท้อง จำไม่ได้เพราะมันหลายปีเเล้ว และเราก็กินยามาตลอด ไม่รู้ว่าต้องกินไปอีกนานแค่ไหน หมอบอกให้กินเราก็กิน ก็กินมาได้ 3 ปี ตอนนี้ก็อาการดีขึ้น

ส่วนล่าสุดที่ขึ้นปกนิตยาสาร Vogue ก็ตื่นเต้น เป็นครั้งแรกเลย ไม่เคยขึ้นปก Vogue ที่เป็นหนังสือมาก่อน ได้ลองทำอะไรใหม่ๆ เยอะแยะที่เป็นลุคแฟชั่น ที่ปกติไม่เคยได้ลอง หลายคนชื่นชมก็ตื่นเต้น พี่หลายคนก็ช่วยดู สอนโพสต์ จริงๆคิดว่ายากไหม แต่ทุกคนทำให้สนุกสนานเลยไหลลื่น ส่วนกระแสฟิตแบ็คทุกคนก็ชื่นชม’

Related Posts

Bên nhau 7 năm, lần đầu Hari Won thẳng thừng ‘b.óc’ khả năng của Trấn Thành

Chia sẻ của Hari Won khiến nhiều khán giả phải bật cười, ai nấy đồng loạt đòi “giải cứu” Trấn Thành. Trên tài khoản Tiktok cá nhân, Hari Won mới đây…

The child of the most beautiful beauty in the Philippines is as beautiful as an angel, and her salary is higher than her mother

The princess and prince of the “most beautiful beauty in the Philippines” made fans praise her, her first daughter even received higher advertising salaries than her mother….

Marian Rivera shows off her perfect figure when attending an event, looking like an angel at the age of 40

Marian Rivera shows off her ‘two-child daughter’ figure PHILIPPINES Actress Marian Rivera showed off her sexy figure when attending the event on May 28. Marian Rivera wore an…

Actress Marian Rivera showed off her beautiful and s.e.xy body when she and her husband attended an event

Actress Marian Rivera showed off her beautiful and s.e.xy body when she and her husband attended an event on  Marian Rivera and her husband Dingdong Dantes participated…

The son of Marian Rivera’s family caused a fever with the image of the adorable little boy with the red scarf

Ziggy, the youngest son of “the most beautiful beauty in the Philippines”, attracts fans because of his beautiful and indescribably cute appearance. Today (August 27), Marian Rivera…

Marian Rivera’s daughter caused a stir on social networks when she cosplayed her mother’s superhero role

A series of photos of Marian Rivera’s daughter transformed into a superhero has made netizens admire her beauty better than her biological mother. Recently, on her personal…

Leave a Reply

Your email address will not be published.