‘แนน’ ภรรยา ‘ดีเจโก’ โพสต์ถึงสามีทั้งน้ำตา ‘ไหนบอกจะแกไปด้วยกัน’

แนน ภรรยา ดีเจโก โพสต์ความในใจถึงสามีที่จากไป บอกไหนจะแก่ไปด้วยกัน ย้อนกลับไปก็อยากจะใช้ชีวิตคู่ด้วยกันเหมือนเดิม
แนน ภรรยาดีเจโก โพสต์ความในใจถึงสามีที่จากไป บอกไหนจะแก่ไปด้วยกัน ย้อนกลับไปก็อยากจะใช้ชีวิตคู่ด้วยกันเหมือนเดิม
เป็นข่าวเศร้าช็อกวงการบันเทิงเป็นที่สุดกับข่าวการเสียชีวิตของดีเจโก แห่งคลื่นกรีฟเวฟ หรือ นายตฤณ เรืองกิจรัตนกุล อายุ 36 ปี จากการพลัดตกจากที่สูง ข่าวดังกล่าวสร้างความเสียใจให้กับครอบครัวและเพื่อนพ้องวงการดีเจเป็นอย่างมาก เพราะเป็นการจากไปอย่างกะทันหัน

ทั้งนี้ ในอินสตาแกรมของ แนน ภรรยาสุดที่รักของ ดีเจโก ได้โพสต์ข้อความถึงสามีที่จากไป โดยบางช่วงบางตอนได้บอกไว้จะเข้มแข็งเท่าที่หัวใจของผู้หญิงคนนึงจะทำได้ ขอบคุณที่มีตัวแทนคือลูกสาวที่น่ารัก

‘ไหนบอกจะแก่ไปด้วยกันไงล๊าาาาาาา… ‘รักนะ เค้ารู้ว่าเธอก็รู้ว่าเค้ารักเธอมากขนาดไหน และเค้าก็รู้ว่าเธอรักเค้าและเรนมากขนาดไหน เค้าจะดูแลเรนๆ ให้ดีที่สุด จะเป็นทั้งพ่อและแม่ที่ดีให้ได้ จะเข้มแข็งอย่างสุดหัวใจเท่าที่ผญ. คนนี้จะทำได้ ไม่ต้องห่วงอะไรทั้งนั้นนะ หลับให้สบาย พักเยอะๆ ไม่ต้องมาเกิดอีกล๊าววววนะไอตูด ไปเป็นเทวดาอยู่บนดาว คอยปกป้องเร็นเร็นก็พอ’

‘ขอบคุณทุกอย่าง ขอบคุณที่ทำให้เค้ามีความสุข แม้ย้อนกลับไปได้ สุดท้ายฉันก็อยากใช้ชีวิตคู่กับเธออยู่ดี ขอบคุณที่ทำให้เค้ามีเร็น มีโคลนนิ่งเธอ ทำให้เค้าไม่เหงาเลยยยย บันเทิงตลอดเวลา เป็นกำลังใจให้เค้าด้วยนะ ‘อวยพรเค้าด้วยนะ ‘ คำนี้เธอพูดบ่อยๆ วันนี้ขอยืมหน่อยน้า รักเธอนะ ที่รัก ….’

หลายคนเมื่อได้เห็นข้อความดังกล่าวต่างเข้ามาส่งกำลังใจให้กับเธออย่างท่วมท้น

Related Posts

Akshay Kumar’s ‘Raksha Bandhan’ song shows heart-touching brotherly love

Bollywood actor Akshay Kumar is all set to release his upcoming offering, Raksha Bandhan next week. Now, a new song has been released. Dhaago Se Baandhaa depicts his tender…

​Raashi Khanna radiates doll-like beauty in traditional attire​

​Raashi Khanna radiates doll-like beauty in traditional attire​ 01 / 25 Raashi Khanna is an Indian actress and singer who has captivated audiences with her performances, primarily in…

Inside PICS: Mahesh Babu, Chiranjeevi, Venkatesh Daggubati, Raashii Khanna at Dil Raju’s son’s birthday party

Mahesh Babu with daughter Sitara, Raashi Khanna, Megastar Chiranjeevi many others attended the grand birthday party of producer Dil Raju’s son. Inside PICS: Mahesh Babu, Chiranjeevi, Venkatesh…

Akshay Kumar’s latest interaction with fans on ‘Sky Force’ shoot shows why he rules over so many hearts

Akshay Kumar is currently busy shooting his forthcoming film, Sky Force Akshay Kumar is basking in the triumph of his recent movie, OMG 2, in which he…

Ximena Yaquin possesses perfect curves that make others unable to take their eyes off her

Ximena Yaquin captivates with her perfect curves, commanding the attention of those fortunate enough to lay eyes on her.  Her silhouette is a work of art, seamlessly…

J-10C: China’s Strategic Leap in Fighter Aircraft Dominance (Video)

China’s military capabilities have taken a significant leap forward with the introduction of the J-10C fighter aircraft. This advanced jet represents a strategic move that underscores China’s…

Leave a Reply

Your email address will not be published.